Podczas połączeń w aplikacji Signal Desktop możesz dzielić się ekranem. Możesz to robić tylko wtedy, gdy nie robi tego nikt inny. Na czas udostępniania ekranu zniknie obraz z Twojej kamery.
Aby zacząć albo przestać udostępniać ekran, kliknij ikonę udostępniania, czyli prostokąt ze strzałką w górę.
| Zacznij udostępniać | |
| Przestań udostępniać |