Signal hesabını ilk kurduğun telefondan kalıcı olarak silebilirsin.
Önemli: Signal hesapları 120 gün kullanılmadığında silinir. Hesabını aktif tutmak için, ana telefonunda Signal'ı düzenli olarak aç.
Signal hesabını sil
Signal hesabını senin adına silemeyiz. Hesabını kurduğun telefondaki Signal uygulamasından kendin silmelisin. E-postayla ve diğer yöntemlerle yapılan hesap silme isteklerini kabul edemiyoruz çünkü hesabın sana ait olduğunu doğrulayamayız.
Gereklilik: Hesapta değişiklik yapabilmek için, Signal'ın hesabını kurduğun telefonda aktif olarak çalışıyor olması gerekir. Telefonunda kurulu olmayan bir hesapta değişiklik yapamazsın.
Hesabını silmek için:
- Signal hesabını kurduğun telefonda Signal'ı aç.
- Ayarlar > Hesap > Hesabı Sil seçeneğine git.
- Telefon numaranı gir ve onayla.
Hesabını silmek, telefon numaranın Signal kullanıcısı olarak tanınmasını engeller.
Signal Desktop verilerini sil
Signal Desktop verilerinin silinmesi, Signal hesabını silmez. Yalnızca mesajlarını ve diğer Signal verilerini bu bilgisayardan kaldırır.
Signal hesabın, telefonunda ve diğer bağlı cihazlarda aktif kalır.
- Signal'i açın.
- Tercihler'e git.
- Mac: Signal > Ayarlar'a git.
- Windows: Dosya > Tercihler'e git.
- Linux: Dosya > Ayarlar'a git.
- Gizlilik'i seç.
- Onaylamak için Uygulama verilerini sil'i seç.
Signal hesabını silmek için Signal hesabını kurduğun telefonda yukarıdaki adımları izle.
Signal Desktop'ı Kaldır
Signal Desktop uygulamasını ve yerel verilerini bilgisayarından kaldırmak için:
Windows
Aşağıdaki adımlarda <YourName> yazan kısmı Windows kullanıcı adınla değiştir:
-
C:\Users\<YourName>\AppData\Local\Programs\signal-desktopadresindeki Signal.exe'yi Kaldır'ı seç. -
C:\Users\<YourName>\AppData\Local\Programs\signal-desktopadresini elle sil.
macOS
- Signal.app dosyasını
/Applicationveya~/Applicationdizininden sil. - Yerel verileri
~/Library/Application Support/Signaladresinden sil.
Linux
-
apt-get remove signal-desktopkomutunu kullan. -
~/.config/Signalkomutunu sil.
Signal'ı kurmak için kullandığın telefona erişemiyor musun?
Hesabı silmek veya hesapta değişiklik yapabilmek için Signal'ın, Signal hesabını kurduğun telefonda aktif olarak çalışıyor olması gerekir. Telefonuna kurulmamış bir hesabı silemezsin çünkü hesabın sana ait olduğunu doğrulamanın bir yolu yoktur.
Signal hesabını kurduğun telefona artık erişimin yoksa, hesabın 120 gün kullanılmadığında silinecektir. Bundan sonra telefon numaran bir Signal kullanıcısı olarak tanınmayacaktır.