میتوانید حساب سیگنال را از تلفنی که در ابتدا حساب را در آن راهاندازی کرده بودید، بهطور دائم حذف کنید.
مهم: حسابهای سیگنال پس از ۱۲۰ روز عدم فعالیت حذف میشوند. برای فعال نگه داشتن حساب خود، مرتباً برنامه سیگنال را در تلفن اصلیتان باز کنید.
حذف حساب سیگنال
ما نمیتوانیم حساب سیگنال شما را برایتان حذف کنیم. باید خودتان حسابتان را از برنامه سیگنال در تلفنی که حساب را در آن راهاندازی کردهاید، حذف کنید. ما نمیتوانیم درخواستهای حذف حساب را از طریق ایمیل یا روشهای دیگر بپذیریم زیرا نمیتوانیم تأیید کنیم که حساب متعلق به شماست.
الزام: سیگنال باید روی تلفنی که حساب سیگنال خود را در آن راهاندازی کردهاید، فعال باشد تا بتوانید تغییراتی در حساب ایجاد کنید. نمیتوانید در حسابی که در تلفنتان راهاندازی نشده است، تغییراتی ایجاد کنید.
برای حذف حساب:
- سیگنال را روی تلفنی که حساب سیگنال خود را در آن راهاندازی کردهاید، باز کنید.
- به «تنظیمات > حساب > حذف حساب» بروید.
- شماره تلفن خود را وارد و تأیید کنید.
با حذف حساب، شماره تلفنتان دیگر بهعنوان کاربر سیگنال شناسایی نمیشود.
حذف دادههای سیگنال دسکتاپ
حذف دادههای سیگنال دسکتاپ منجر به حذف حساب سیگنال شما نمیشود. فقط پیامها و سایر دادههای سیگنال از آن رایانه حذف میشود.
حساب سیگنالتان در تلفن و سایر دستگاههای متصل همچنان فعال خواهد بود.
- سیگنال را باز کنید.
- به «ترجیحات» بروید.
- مک: به «سیگنال > تنظیمات» بروید.
- ویندوز: به «فایل > ترجیحات» بروید.
- لینوکس: به «فایل > تنظیمات» بروید.
- «حریم شخصی» را انتخاب کنید.
- برای تأیید، «حذف دادههای برنامه» را انتخاب کنید.
برای حذف حساب سیگنال، مراحل بالا را در تلفنی که حساب سیگنال خود را در آن راهاندازی کردهاید، دنبال کنید.
حذف نصب سیگنال دسکتاپ
برای حذف برنامه سیگنال دسکتاپ و دادههای محلی آن از رایانه:
ویندوز
در مراحل زیر بهجای <YourName> نام کاربری ویندوز خود را وارد کنید:
- حذف نصب Signal.exe را در
C:\Users\<YourName>\AppData\Local\Programs\signal-desktopانتخاب کنید. -
C:\Users\<YourName>\AppData\Local\Programs\signal-desktopرا بهصورت دستی حذف کنید.
macOS
- فایل Signal.app را از دایرکتوری
/Applicationیا ~/Applicationحذف کنید. - دادههای محلی را از
~/Library/Application Support/Signalحذف کنید.
لینوکس
- از
apt-get remove signal-desktopاستفاده کنید. -
~/.config/Signalرا حذف کنید.
تلفنی که با آن سیگنال را راهاندازی کردهاید، ندارید؟
برای حذف یا ایجاد تغییرات در حساب سیگنال، باید سیگنال در تلفنی که در آن راهاندازی شده است، فعال باشد. شما نمیتوانید حسابی را که روی تلفنتان راهاندازی نشده است حذف کنید، زیرا هیچ راهی برای تأیید تعلق آن حساب به شما وجود ندارد.
اگر دیگر به تلفنی که حساب سیگنال را در آن راهاندازی کردهاید دسترسی نداشته باشید، حسابتان پس از ۱۲۰ روز عدم فعالیت حذف خواهد شد. پس از آن، شماره تلفن شما دیگر بهعنوان کاربر سیگنال شناخته نخواهد شد.